Payroll Venlo

Payroller in Venlo? Payrollbedrijf MOOFpeople!

Weet u al hoe u het nieuwe werken in Venlo gaat toepassen? Wilt u weten op welke manier een payroll organisatie daarbij een bijdrage kan leveren? Dan vindt u in de regio Venlo payrollbedrijf MOOFpeople. Wij zijn een gedreven groep vakkundige professionals. Wij zorgen ervoor dat uw volledige salaris- en personeelsadministratie in onze vaardige handen komen. Uw juridisch werkgeverschap is uw zorg niet meer. De werving en selectie van nieuw personeel? Dat blijft u gewoon zelf doen. Net als de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden. Daarbij kunt u uiteraard wel rekenen in Venlo op het advies van MOOFpeople. Zo heeft u maximale vrijheid. U beslist volledig zelf over uw personeel, maar heeft niet de lasten van de juridische arbeidsrechtelijke verhoudingen. Idealer kunnen we het toch niet maken?

Is payrolling duur?

Een goede en veel gestelde vraag. Die vraag krijgen we vanuit Venlo ook regelmatig binnen bij payroller MOOFpeople. Ons antwoord is eenvoudig. Heeft u te maken met een hoog ziekteverzuim dat boven het landelijk gemiddelde ligt? Dan bent u voordeliger uit door uw juridisch werkgeverschap in handen te geven van payroll organisatie MOOFpeople. Hoe dat er in detail precies uitziet? Daar praten we in een persoonlijk gesprek met u in Venlo graag nog een keer over verder.

5 Kenmerken van het huidige arbeidsrecht

Er is in de afgelopen 10 jaar heel veel veranderd op het gebied van arbeidsrechtelijke verhoudingen. Binnen Nederland vallen de volgende kenmerken op het gebied van rechten en plichten van werkgevers en medewerkers in het bijzonder op:

  • Het ontslagrecht en de vergoedingen zijn totaal gewijzigd
  • De standaard VAR is afgeschaft
  • De pensioenleeftijd is omhoog gegaan naar 67 jaar
  • Vaste arbeidscontracten worden vrijwel niet meer verleend
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn versoberd

Wilt u in Venlo eens wat meer weten over de impact die al deze wijzigingen op uw bedrijf hebben? Laten we dan bij payrollbedrijf MOOFpeople eens wat inhoudelijk verder over praten. Wij werken voor u in Venlo, maar ook op veel andere plaatsen in de regio.

MOOFpeople payroll organisatie. Contact opnemen in Venlo

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met een payroller? Wilt u misschien direct een afspraak met payrollbedrijf MOOFpeople maken? Dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 033-7630777. Wij bieden u vrijblijvende informatie over de mogelijkheden in uw situatie. Gaat u binnenkort met behulp van payrolling ook op uw bedrijfskosten in Venlo besparen?