Payroll Scherpenzeel

Alleen als u geen zieken heeft is payrolling duurder

Maakt u in Scherpenzeel ook wel eens de vergelijking in kosten met een payroll organisatie? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af waarom een payroller goedkoper zou kunnen zijn dan het zelf voeren van de personeelsadministratie in Scherpenzeel. Het antwoord daarop is eenvoudig. Wanneer u in uw bedrijf of organisatie nooit te maken heeft met zieke medewerkers dan kunt u beter geen payroll organisatie inhuren. Heeft u in een jaar tijd een gemiddeld ziekteverzuim van minder dan 2,5%? Dan is er inderdaad een gerede kans dat u met een payroll organisatie duurder uit bent. Het gemiddeld ziekteverzuim in Nederland ligt echter op een kleine 4%. Scherpenzeel neemt daarbij geen uitzonderlijke positie in. Deze rekensom is voor u in Scherpenzeel natuurlijk snel gemaakt. Bij een gemiddeld ziekteverzuim in uw bedrijf of organisatie bent u met een payroller gewoon voordeliger uit. Mogen we u over de mogelijkheden in Scherpenzeel bij MOOFpeople eens wat meer vertellen? Misschien kunnen we dan wel gelijk de samenwerking aangaan.

Houd zelf de regie in Scherpenzeel

Een payroll bedrijf zal de taken als juridische werkgever van u overnemen. Een misverstand is soms dat een payroller ook de werving en selectie voor u doet. Dat is een misvatting. De werving en selectie van uw personeel doet u gewoon zelf. Zo houdt u ook de controle over wie u de meest geschikte kandidaat vindt. Uw onderhandelingen over salaris en arbeidsvoorwaarden voert u ook gewoon zelf. Uiteraard kunnen we u in Scherpenzeel vanuit payrollbedrijf MOOFpeople wel advies geven. In een persoonlijk gesprek leggen we u graag meer uit over de mogelijkheden die u heeft door gebruik te maken van een payroller.

5 Voordelen van een payrollbedrijf

Door een payroller in te schakelen voor uw personeelsadministratie maakt u zeker gebruik van de volgende voordelen:

  • Verlaging van uw personeelskosten
  • Direct overzicht over uw personeelsadministratie
  • Meer tijd voor dingen die er echt voor u toe doen
  • Geen energie hoeven te steken in veranderende regels en wetten
  • Geen eigen personeel nodig voor bepaalde taken

Meer weten over de mogelijkheden met een payroller in Scherpenzeel?

MOOFpeople kunt u bellen op telefoonnummer 033-7630777. We geven u graag de informatie die u nodig heeft om de juiste beslissing te nemen over payrolling. Wellicht zien we u dan binnenkort ook als klant van MOOFpeople, payroll organisatie in de regio Scherpenzeel.