Payrolling

MOOFpeople werkt voor u

Zoekt u een expert in payrolling voor uw onderneming? Bij MOOFpeople bent u in dat geval aan het juiste adres. Ons payrollbedrijf staat voor transparantie en efficiëntie. Zo kunt u bij ons terecht voor vele hr-oplossingen. Payrolling is ons vak. Met onze kennis worden fouten voorkomen en besparen we kosten voor uw onderneming. Zo streven we naar enthousiaste medewerkers, een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. Wilt u meer weten over onze payrolling werkzaamheden? Een van onze medewerkers vertelt u graag meer.

Ontdek de meerwaarde van payrolling

Als expert in payrolling bieden wij u een uitstekende service tegen een scherp tarief. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken over het ziekteverzuim in uw bedrijf, het contractbeheer of de salarisadministratie. U houdt als opdrachtgever zelf de touwtjes in handen op het gebied van selectie, werving en de begeleiding op de werkvloer. We staan voor een heldere en open communicatie en dat is wel zo prettig. Zo kunt u zich blijven focussen op de corebusinnes van uw onderneming.

Een vitale en flexibele organisatie

Als u voor ons kiest voor uw payrolling, dan gaan wij werken aan de vitaliteit van mens en organisatie in uw onderneming. We zorgen ervoor dat de arbeidsvoorwaarden goed worden ingevuld. Het is niet voor niets dat wij enorm scoren op medewerkerstevredenheid. Vraag onze deskundigen hier gerust naar.

Wat kan payrolling voor u betekenen?

We snappen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit de vele payrolling aanbieders. Daarnaast twijfelt u misschien ook wel of het iets voor uw bedrijf kan opleveren. We zetten daarom graag even de voordelen voor u op een rijtje:

  • U ontvangt één factuur en heeft daarom altijd inzicht in uw kosten
  • Wij nemen u veel zorgen uit handen rondom uw medewerkers
  • We vinden de juiste balans tussen continuïteit en flexibiliteit
  • Maak gebruik van onze kennis en ons netwerk
  • Een moderne ict-portal voor opdrachtgevers en medewerkers

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Is iets nog niet duidelijk of wilt u direct onze hulp inschakelen? Neem in deze gevallen contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via 033-7630777 of stuur ons een mail via info@moofpeople.com. Ook kunt u gemakkelijk het contactformulier invullen op onze website. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren. Ontdek ook de voordelen van payrolling via MOOFpeople.