Payroller

MOOFpeople werkt voor u

Zoekt u een professionele payroller voor uw bedrijf? Bij MOOFpeople bent u hiervoor dan aan het juiste adres. Een payroller is simpel gezegd de juridische werkgever. Dit betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken om de administratie of het risicomanagement rondom ziekteverzuim en contractbeheer. U houdt zelf de touwtjes in handen op het gebied van werving, aansturen, de lengte van arbeidscontracten en begeleiding op de werkvloer. Wilt u meer weten over wat wij als payroller voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Vitale en flexibele organisatie

Maak gebruik van de kennis en het netwerk van MOOFpeople als uw specialistische payroller. Wij vinden dat het draait om het vinden van de juiste balans tussen continuïteit en flexibiliteit. Zo streven we naar een goede werksfeer, laag ziekteverzuim en een hogere productiviteit voor uw bedrijf. We proberen altijd het beste in uw medewerkers naar boven te halen. Als payroller hebben we een eigen verzuimteam, treden proactief op en werken voortdurend aan de vitaliteit van de medewerkers.

De payroller die u echt ontzorgt

Kiest u voor ons als uw payroller, dan kiest u voor een klantgerichte en betrouwbare juridische werkgever. Wij bieden u een oplossing op maat tegen een scherp tarief. Wij verzekeren u dat u geen eurocent te veel betaalt en altijd een eerlijk advies krijgt. Bij MOOFpeople kunt u rekenen op een open kostprijscalculatie, heldere kwartaalrapportage en goede voorlichting. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en dat is wel zo prettig.

Ervaar de meerwaarde van payrolling

We snappen dat het voor u nog onduidelijk kan zijn waarom het uitbesteden van uw juridische werkgeverschap een juiste zet is voor uw onderneming. Van welke voordelen profiteert u eigenlijk bij ons? U heeft:

  • Meer tijd om u te focussen op uw eigen business
  • Vakkennis van een gecertificeerd bedrijf
  • Administratieve lastenverlichting
  • Altijd een goede en juiste voorlichting
  • Transparante werkwijze tegen een scherp tarief

Wilt u ons inschakelen als uw payroller of eerst meer informatie?

Zoekt u een payrollbedrijf dat voor uw onderneming aan de start gaat of wilt u eerst wat meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar info@moofpeople.com. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk reageren. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 033-7630777. MOOFpeople is de juiste payroller voor uw onderneming!