Payrollbedrijf

Focus op uw eigen zaak

Denkt u er wel eens over na om een payrollbedrijf in te schakelen, zodat u zich meer kunt richten op de corebusiness van uw onderneming? Dan maken wij van MOOFpeople graag kennis met u. Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in payroll. Dit wil zeggen dat wij het juridisch werkgeverschap van u kunnen overnemen. Wij maken vervolgens contracten voor u op en regelen de salarisadministratie. U heeft hier dan geen omkijken meer naar en kunt erop rekenen dat onze specialisten alles netjes voor u in orde maken.

Wat wij doen en wat u doet

U hoeft er niet bang voor te zijn dat we als payrollbedrijf uw bedrijfsvoering gaan overnemen. Sterker nog, u blijft zelf verantwoordelijk voor werving en selectie. U beslist ook wie een arbeidscontract krijgt en voor welke periode. En op de werkvloer stuurt u zelf uw eigen mensen nog aan. Maar samen met ons payrollbedrijf verzorgt u de hr-werkzaamheden. Daarbij kunnen wij de complete salarisadministratie voor u regelen. We stellen onze payrollmedewerkers exclusief aan u ter beschikking. Ook verzorgen wij de verzuimbegeleiding en arbeidscontractbeheer.

Altijd verstand van zaken

Doordat onze professionals goed opgeleid zijn en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, weten wij precies wat er mogelijk is op hr-vlak. Wij houden ons bezig met de laatste cao-wijzigingen. Ook adviseren we u graag over de opties: is uitbesteden zinvol of kunt u beter een flexpool inschakelen? Hierbij werken we altijd met respect voor alle rechten en arbeidsvoorwaarden en houden we scherp rekening met wettelijke kaders. Ons payrollbedrijf zorgt ervoor dat u fouten voorkomt, risico’s verantwoord managet en kosten bespaart.

Daarom zijn we u payrollbedrijf

Het is niet zo dat wij het enige payrollbedrijf zijn dat u kunt inschakelen. Dit realiseren wij ons heel goed. Daarom willen we altijd net een stap verder gaan om ons op positieve wijze te onderscheiden van onze concurrenten:

  • Wij zorgen voor een administratieve verlichting.
  • Daardoor houdt u meer tijd over voor uw zaak.
  • Bovendien bespaart ons payrollbedrijf u veel geld.
  • En u profiteert van onze vakinhoudelijke expertise.
  • Tot slot biedt payrolling u veel meer flexibiliteit.

Wanneer u contact wilt opnemen

Heeft u interesse gekregen in de mogelijkheden van ons payrollbedrijf? Dan spreken we graag eens met u af om de mogelijkheden voor uw bedrijf door te nemen. Op die manier kunnen we u advies op maat geven. Wilt u graag eerst vrijblijvend informatie of advies? Stel ons uw vragen dan telefonisch door te bellen naar 033-7630777. Geeft u de voorkeur aan het sturen van een e-mail, dan kan dit naar info@moofpeople.com. Wij hopen dat u kiest voor ons payrollbedrijf, want dat is nog eens een win-winsituatie voor iedereen!