Payroll

Ontdek de meerwaarde van payrolling

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kunt inschakelen voor de payroll voor uw bedrijf? Bij Moofpeople bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij kunnen u bij tal van werkzaamheden van dienst zijn op het gebied van hr en payroll. Zo kunnen we u helpen bij de salarisadministratie, uw contractbeheer en de cao-toepassingen. We vinden open zakendoen erg belangrijk en staan voor een eerlijk en gedegen advies. Benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van payroll? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Administratieve lastenverlichting

Payroll is in feite het uitbesteden van al het juridische werkgeverschap. We kijken breed naar alle payroll en hr-oplossingen die uw werkzaamheden verlichten. Zo kijken we of uitbesteden zinvol is. Of wellicht is het werken met een flexpool voordeliger voor u. Is het verstandig om te kiezen voor eigen contracten en hoe balanceert u tussen continuïteit en flexibiliteit? Voor al deze vraagstukken kunnen onze experts in payroll u van dienst zijn. U heeft geen administratieve rompslomp meer. Zo kunt u zich focussen op uw werkzaamheden.

Klantgerichte service tegen een scherp tarief

Onze organisatie is zeer ervaren op het gebied van payroll. Bij ons staat een betrokken en persoonlijke benadering op de eerste plek. We doen er alles aan om uw organisatie zo efficiënt mogelijk te laten opereren. Uiteindelijk draait het bij payroll om een combinatie van een goede werksfeer, laag ziekteverzuim en productieve medewerkers. Hier helpen we u graag bij.

Waarom werkt payroll voor u

We snappen dat het nog onduidelijk voor u kan zijn waarom payrolling de juiste keuze is voor u. We zetten de voordelen daarom graag voor u op een rijtje:

  • Administratieve lastenverlichting
  • Risicomanagement rondom ziekteverzuim en contactbeheer
  • Meer flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Inzicht in uw werkelijke kosten

Wilt u meer informatie of ons payrollbedrijf inschakelen?

Wilt u dat wij alle zaken rondom uw medewerkers uit handen nemen, zoals contractbeheer, administratie en salarisverwerking? Bij Moofpeople bent u aan het juiste adres. Wilt u eerst meer informatie? Onze medewerkers helpen u graag. Ons telefoonnummer is: 033-7630777. Wilt u ons liever digitaal een berichtje sturen? Stuur ons een e-mail via: info@moofpeople.com of vul het contactformulier in op onze website. Kiest u ook voor Moofpeople als uw payroll expert.