Payroll organisatie

Werkverlichting voor u

Bent u op zoek naar een payroll organisatie die u kan helpen bij verschillende hr-werkzaamheden in uw onderneming? Zo hoeft u zich niet meer druk te maken over de salarisadministratie, het ziekteverzuim of het contractbeheer. U kunt blijven doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen. En wij doen waar wij goed in zijn: payroll. Wij geloven in transparant en open zakendoen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en dat is wel zo prettig. Wilt u meer informatie over onze organisatie? Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Wat kan MOOFpeople voor u betekenen

MOOFpeople is niet zomaar een payroll organisatie. Wij staan voor een klantgerichte en betrouwbare service. Ook luisteren wij naar u en geven we altijd een eerlijk en juist advies als het gaat om payroll oplossingen. Zo helpen we bij de organisatie van zzp’ers en onderzoeken we hoe we u kunnen helpen om kosten te besparen. We bieden een topservice voor een scherp tarief. U ontvangt één factuur en dat is wel zo overzichtelijk. Kan onze organisatie iets voor uw onderneming betekenen?

Administratieve lastenverlichting

Kiest u voor onze organisatie, dan weet u altijd waar u aan toe bent. Bovendien is ons doel om u echt te ontzorgen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om contractbeheer of salarisverwerking. Als payrollbureau nemen we dit volledig van u over. U hoeft ook nooit meer aangiftes te verzorgen, ziekte- of herstelmeldingen in te voeren of cao-wijzigingen te verwerken. Het doel van payroll is juist dat wij dit voor onze rekening nemen, zodat u zich kunt richten op de corebusiness van uw bedrijf.

Waarom zijn wij uw payroll organisatie?

Wij zijn niet het enige bedrijf bij wie u via payroll belangrijke zaken kunt uitbesteden. Besluit u dat wij het juridische werkgeverschap van u mogen overnemen, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • U heeft daarna meer tijd voor uw bedrijf.
  • Als bedrijf beschikken we over vakkennis en zijn we gecertificeerd.
  • Wij zorgen ervoor dat u altijd alles goed geregeld heeft.
  • Onze werkwijze is transparant en flexibel.
  • Wij hanteren hele scherpe prijzen voor payroll.

Interesse in onze organisatie?

Spreekt het u wel aan om de administratieve rompslomp aan ons uit te besteden? Dan bespreken we graag met u wat er mogelijk is op het vlak van payroll. Neem contact met ons op en we kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons het beste telefonisch bereiken via 033-7630777. Of stuur een e-mail naar info@moofpeople.com. Tot slot kunt u via onze website een bericht achterlaten op het contactformulier. Een medewerkers van onze organisatie antwoordt zo snel mogelijk. Wij hopen dat u voor onze payroll organisatie kiest!