Certificeringen

Gegarandeerd professioneel

Moofpeople is een vertrouwde payroll organisatie. Wij zetten net die extra stap en willen gestelde doelen niet alleen behalen maar nog liever overtreffen. Dat zeggen we niet alleen, we onderbouwen deze stelling met enkele certificeringen en verklaringen.

NEN4400-1

Moofpeople heeft oog én oor voor de waarde van mensen, sterker nog, daar leven we van én voor. Het menselijke uit zich ook in het hart hebben voor elkaar (en het werk). Wij voldoen dus ook aan de NEN4400-1 norm, en zijn daarmee in het bezit van het SNA-keurmerk.

Download hier de verklaring registratie SNA.

Verklaring betalingsgedrag Belastingdienst

Deze verklaring toont aan dat Moofpeople aan al haar verplichtingen richting de Belastingdienst heeft voldaan. De meest recente verklaring treft u hieronder aan.

Download Verklaring betalingsgedrag Belastingdienst de verklaring.

Branche-erkenningen

Moofpeople is trouw en hartelijk tegelijk. Trouwhartig heette dit vroeger, fideel dus. Deze trouw en eerlijkheid uiten zich ook in het houden aan wettelijke kaders en respect hebben voor gezag. Zo zijn wij in het bezit van de KIWA certificering Vervoer, en zijn geregistreerd bij pensioenfonds APG, BPF BOUW en PGGM.

AVG / GDPR

Bij Moofpeople werken we met persoonlijke en vertrouwelijke gegevens van onze medewerkers. We gaan daar zorgvuldig mee om en zijn transparant in wat we vastleggen en op welke wijze. Ten alletijde kun je inzicht krijgen in wat we vastleggen en dit raadplegen. Middels deze link download je ons beleidsplan informatiebeveiliging en privacy.

Meer weten: Neem gerust contact met ons op als je hierover vragen hebt: we zijn je graag van dienst!