Ondernemers

Payrolling: doet u waar u goed in bent, doen wij het ook

Payrolling is het uitbesteden van het juridische werkgeverschap (en dus veel meer dan alleen het outsourcen van de salarisadministratie). U geeft naast de financiële en contractuele kant van personeel ook alle risico’s rondom ziekte, verzuim en ontslag uit handen. Zo krijgt u alle tijd en ruimte om te doen waar u goed in bent: uw vak. Moofpeople is dé specialist met een eigen aanpak in payrolling. Die eigenheid ontdekt u in onze kernwaarden.

Wat kan Moofpeople voor u doen? Het juridisch werkgeverschap van uw personeel overnemen en medewerkers exclusief inzetten in uw bedrijf. We zijn dus geen uitzendbureau dat medewerkers bij verschillende organisaties plaatst! Uw mensen werken alléén in uw organisatie.

Moofpeople verzorgt de volledige salarisadministratie: arbeidscontracten opstellen, loonstroken maken en jaaroverzichten verzorgen. Alle specifieke kenmerken van uw branche worden verwerkt in de verloning. Ook HR-taken zoals ziekteverzuimbegeleiding, verlofadministratie en beheer van arbeidscontracten nemen wij van u over. U kunt zich volledig richten op uw kernactiviteiten.

Moofpeople is thuis in veel verschillende sectoren. Kijk hier in welke branches we actief zijn.

De 6 grote voordelen van payrolling

  • Minder administratieve lasten;
  • Risicomanagement rondom contractbeheer en ziekteverzuim;
  • Meer flexibiliteit;
  • Aantoonbare kostenbesparingen;
  • Focus op uw eigen business;
  • Transparantie: inzicht in uw werkelijke kosten.

In specifieke gevallen zijn er nog meer voordelen. Werkt u bijvoorbeeld met medewerkers met een indicatie (bijvoorbeeld UWV, Wajong, Arbeidsmobiliteit) en kunt u niet de volledige aftrek claimen door de grootte van uw organisatie? Met Moofpeople profiteert u wél van dit volledige voordeel!